UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează miercuri, 16 noiembrie 2022 ultima ediție din acest an a Târgului Educațional „Student #UDJG”. Elevii de liceu din județul Brăila, dar și de la cele două licee din orașul Măcin, sunt așteptați la sediul Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila (Calea Călărașilor nr. 29) pentru a afla detalii despre programele de studiu și condițiile de cazare oferite de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Pe parcursul celor șase ore de activități, elevii vor putea urmări momente artistice oferite de trupa de dans sportiv a Facultății de Educație Fizică și Sport dar și o paradă de costume de epocă, realizată de Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie. În plus, elevii vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de partenerii din mediul de afaceri.

Acțiunea va avea loc în intervalul 10,00-16,00.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email