UGAL

Sunteți creativi, pasionați de reciclare, vă place Crăciunul, vreți să faceți un bine și aveți o gașcă de prieteni/colegi pe care vă puteți baza? Concursul cu premii „Brad-Engineering”, ajuns la a V-a ediție, vă așteaptă și în acest an să vă arătați ingeniozitatea și creativitatea. Înscrierile vor avea loc în perioada 18-30 noiembrie. „Brad-Engineering”, organizat de Facultatea de Inginerie și Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică din Galați (AAFMG), este deja o marcă a UDJG și presupune parcurgerea a două etape: realizarea și expunerea brazilor neconvenționali şi donarea exponatelor.

În competiție se pot înscrie echipe formate din patru studenți sau elevi și un cadru didactic.

Brazii trebuie să fie realizați din materiale reciclabile, bine asamblate și să nu aibă ca decorațiuni lumânări, artificii sau alte obiecte inflamabile. Vor fi premiate ideile creative, dar și soluțiile inginerești inedite. „Îi așteptăm pe toți elevii și studenții inteligenți, dornici să facă o faptă bună. Promovăm și premiem ingeniozitatea, inventivitatea și abilitatea de lucru în echipă”, a declarat prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, Președintele Juriului și inițiatorul acestei competiții.

Programul concursului:

- Echipele au la dispoziție aproximativ două săptămâni să își pună în practică ideea creativă. Pe 12 decembrie, brazii realizați vor fi expuși în holul corpului D, parter, la Facultatea de Inginerie, str. Domnească 111. Pe 14 decembrie se va lansa oficial concursul, printr-o conferință de presă, ce va avea loc la ora 12,00, și tot atunci se vor alege și câștigătorii. Locurile I, II și III vor fi recompensate de AAFMG, cu premii în valoare de 400 lei, 300 lei, respectiv, 200 lei. Vor mai fi acordate și trei premii speciale. Juriul este format din: Preşedinte – prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău; Membri - Alexandru Vlad, LSG; prof. Gina Brînzan, Inspector Școlar General IȘJ Galați; prof. Liviu Sandu, Facultatea de Arte; prof. Sava David, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin”.

Brazii creați vor fi donați către grădinițe, școli, licee, cămine de bătrâni. Cei care doresc, pot să achiziționeze brazii direct de la echipele de studenți, putând aprecia astfel realizările lor.

Regulamentul concursului este disponibil aici: https://docs.google.com/document/d/10qhMi5CxDBzkLLMTyo3QEpFvxa9zP5VD/edit?fbclid=IwAR2Zt73jDvlfZQcgZ9XMan75XCVOqgB-kKRL6k8WZg6Qd-p2aVSqHDEJhLk

 

 

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email