UGAL

Biroul de Legătură al Parlamentului European în România împreună cu Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați, cu sprijinul EUROPE DIRECT Galați, organizează în data de 21 noiembrie 2022 - ora 11:00 un eveniment în cadrul campaniei #impreuna-in.eu dedicat tinerilor din Galați și întreaga regiune.

Se va discuta, împreună cu alți tineri, despre ce înseamnă să fii un cetățean implicat civic, despre rolul tinerilor într-o societate democratică, despre motivațiile și valorile care determină un comportament civic și despre importanța exercitării drepturilor democratice.

În deschiderea evenimentului va lua cuvântul Dr. Alexandru Nechifor, Prorectorul responsabil cu Strategii și relații instituționale și purtător de cuvânt. Prezentarea activităților Centrului Europe Direct Galați va fi realizată de către doamna Camelia Epure, coordonator al Centrului, detaliile despre campania de comunicare impreuna-in.eu vor fi prezentate de Anca Simion-Neagoe, reprezentantul Biroului Parlamentului European în România. Un panel despre implicarea tinerilor și importanța exercitării drepturilor democratice va fi prezentat de Oana Tache, jurnalist, Gabriel Ion, reprezentant al Forumului Tinerilor din România și Andreea Scrioșteanu, reprezentant al Consiliului Tinerilor din România.

O sesiune de întrebări și răspunsuri / Concluzii va încheia evenimentul impreuna-in.eu: Vocea Tinerilor în Uniunea Europeană.

Evenimentul va avea loc în Sala Senatului a Universității „Dunărea de Jos" din Galați - Strada Domnească nr. 47. Înregistrarea pentru participarea la eveniment se poate face fizic, la sediul Universității „Dunărea de Jos” din Galați sau pe platforma impreuna-in.eu - https://www.impreuna-in.eu/ro/event/impreuna-in-eu-vocea-tinerilor-galati-21-noiembrie-2022-2022-11-21-1089/register.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email