UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați alături de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) au organizat, în data de 8 noiembrie 2022, dezbateri interactive cu studenții privind „Serviciile oferite contribuabililor”. La deschiderea prezentării au participat rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu și prorectorul responsabil cu Strategii și relații instituționale și purtătorul de cuvânt Dr. Alexandru Nechifor.

Pe parcursul prezentării, studenții au primit informații detaliate despre rolul ANAF în asigurarea unor servicii și a unui mediu corect pentru contribuabili, protejarea intereselor financiare ale României și ale Uniunii Europene, administrarea impozitelor, taxelor, contribuțiilor și a altor venituri bugetare cât și atribuțiile de control operativ și inopinat pentru prevenirea, descoperirea și combaterea oricăror acte și fapte care au drept efect evaziunea fiscală.

Studenții au primit informații despre Spațiul Privat Virtual – SPV, pentru a evita deplasarea la sediul administrației fiscale, în scopul obținerii unor informații, pentru a depune declarații sau pentru efectuarea de plăți, platforma WEBSITE, esențială în furnizarea serviciilor online și un important canal pentru distribuirea de informații. De asemenea, serviciile de asistență telefonică, Chat, Webinar, Social Media, Programări Online, au fost detaliate pe înțelesul tuturor.

Evenimentul, la care au participar aproximativ 150 de studenți, s-a desfășurat în Aula Virgil Madgearu a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email