UGAL

În perioada 7-8 octombrie a.c., la Galați se vor desfășura lucrările Conferinței Internaționale „Presa și cultura în spațiul european”, manifestare științifică ajunsă la ediția a XV-a. Evenimentul este organizat de Departamentul de Literatură, Lingvistică și Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, iar tema dezbătută în acest an este DEONTOLOGIA JURNALISTICĂ ÎN ERA DIGITALIZĂRII.

Evenimentul academic se bucură de prezența a peste 50 de cadre didactice din învățământul universitar, cercetători științifici și jurnaliști din România, Republica Moldova, Serbia și Ungaria. În deschiderea manifestării vor conferenția: Claudia Nicolae, director general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, Cristina Pocora, membru al Consiliului Național al Audiovizualului și Silvia Grossu, conf. univ. dr. la Universitatea de Stat din Moldova.

Manifestarea academică va fi găzduită de Sala Senatului din clădirea Rectoratului Universității „Dunărea de Jos”, str. Domnească, nr. 47, vineri, 7 octombrie, ora 11.00.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email