UGAL

Pentru admiterea din toamnă, la ciclul II de studii cu frecvență - programele de Masterat ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi s-au scos la concurs 215 de locuri la buget și 712 cu taxă. Cele mai multe locuri bugetate sunt la Facultatea de Inginerie, unde, la patru programe de masterat sunt disponibile 53 de locuri la buget și 120 cu taxă.

La Facultatea de Litere, s-au scos la concurs, pe două programe de masterat, 42 de locuri bugetate și 70 cu taxă iar la Știința și Ingineria Alimentelor 36 de locuri bugetate și 63 cu taxă. La Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor mai sunt disponibile, pentru toamnă, 27 de locuri la buget și 82 cu taxă, la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică 21 de locuri la buget și 43 cu taxă, iar la Științe și Mediu sunt 17 locuri bugetate și 74 cu taxă.

O adevărată performanță a fost stabilită de Facultatea de Drept și Științe Administrative, unde locurile la programele de masterat au fost ocupate în totalitate din vară. Nici la Facultatea de Educație Fizică și Sport nu mai sunt locuri la masterat la buget, programul de Management educațional fiind ocupat în totalitate. Cei care doresc mai pot opta pentru 20 de locuri la taxă la Kinetoterapie la domiciliu și Educație fizică școlară și management sportiv. De asemenea, foarte căutat a fost și programul de Arhitectură navală în limba engleză, de la Facultatea de Arhitectură Navală, unde mai sunt 9 locuri la taxă.

Locuri puține la buget mai sunt la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie (7), cea de Arte (8) și cea de Inginerie și Agronomie din Brăila (4) unde mai sunt disponibile, la taxă, 84, 80, respectiv 15 locuri. La Facultatea Transfrontalieră mai sunt disponibile 17 locuri la buget pentru românii de pretutindeni și 52 cu taxă.

Calendarul înscrierilor la Masterat

Înscrierile au loc în intervalul 5-16 septembrie, atât online cât și fizic, la centrele special amenajate. Pe 17 și 18 septembrie se desfășoară probele de concurs (la programele unde este cazul), iar pe 19 și 20 septembrie se afișează rezultatele și se depun contestațiile. Cei declarați ADMIȘI la ciclul II de studii cu frecvență, au la dispoziție intervalul 21-22 septembrie pentru depunerea diplomei de licență în original, confirmând, astfel, că doresc să fie masteranzi ai UDJG. Pentru Facultatea Transfrontalieră, înscrierile la centrele special amenajate se desfășoară în intervalul 12-15 septembrie, iar probele se dau pe 15-16 septembrie.

Pentru mai multe detalii, accesați www.admitere.ugal.ro, secțiunea Masterat.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email