UGAL

Un nou domeniu de studii universitare de doctorat a fost acreditat la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, prin Ordinul de ministru 4292/3.08.2022, este vorba despre „Marketing". „Ne bucură faptul că suntem într-o continuă creștere. Asta înseamnă că Școala doctorală de Științe Socio-Umane are acum șase domenii acreditate - Filologie, Istorie, Știința sportului și a educației fizice, Management, Economie si Marketing”, a declarat prof. univ. dr. Nicoleta Ifrim, directorul Școlii doctorale de Științe Socio-Umane din cadrul IOSUD UDJG.

„Având în vedere strategia de dezvoltare a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, în concordanță cu cea a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, și dezideratele de dezvoltare a paletei de specializări cerute de piața muncii, domeniul de doctorat Marketing are misiunea de a oferi candidaților o bază solidă pentru consolidarea competențelor de expertiză în marketing și cu rol în furnizarea unor soluții de avangardă la problemele societății. Ne propunem: consolidarea profilului științific al candidaților aspiranți la studii avansate în marketing, abordarea unor teme de cercetare interdisciplinare și transdisciplinare și valorificarea oportunității de a promova proiecte de inovare colaborativă prin cuplarea cunoștințelor din domenii de expertiză complementare la standardele educației avansate de marketing”, a declarat prof. univ. dr. Adrian Micu, decanul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

La Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați sunt patru școli doctorale (Școala doctorală de Științe Fundamentale și Inginerești, Școala doctorală de Științe Socio-Umane, Școala doctorală de Științe Biomedicale, Școala doctorală de Inginerie Mecanică și Industrială) cu 18 (în prezent) domenii de doctorat.

În 2021, la UDJG a avut loc acreditarea instituțională a Școlilor Doctorale, proces finalizat cu succes, iar anul acesta, IOSUD UDJG a demarat procesul de acreditate a trei noi domenii de doctorat: marketing, farmacie și drept, din care primele două au primit deja undă verde pentru organizarea admiterii. 

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email