UGAL

Conform Ordinului de ministru nr. 4513 din 10.08.2022, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a fost acreditat un nou domeniu de doctorat, în cadrul Școlii Doctorale de Științe Biomedicale. Este vorba despre Farmacie, care, alături de Medicină, va permite celor interesați să își desăvârșească pregătirea profesională în cercetarea medicală.

„Pe domeniul de doctorat Farmacie avem trei cadre didactice abilitate care pot asigura pregătirea doctoranzilor. Acest domeniu reprezintă pepiniera noastră pentru viitorii profesori care vor dori să predea la UDJG și oferă șansa unor cercetări de mare calibru pe subiecte de interes în cadrul științelor biomedicale”, a declarat prof. univ. dr. habil. Daniela Tutunaru, Directorul Școlii Doctorale de Științe Biomedicale din cadrul IOSUD UDJG.

La Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați sunt patru școli doctorale (Școala doctorală de Științe Fundamentale și Inginerești, Școala doctorală de Științe Socio-Umane, Școala doctorală de Științe Biomedicale, Școala doctorală de Inginerie Mecanică și Industrială) cu 18 (în prezent) domenii de doctorat.

În 2021, la UDJG a avut loc acreditarea instituțională a Școlilor Doctorale, proces finalizat cu succes, iar anul acesta, IOSUD UDJG a demarat procesul de acreditate a trei noi domenii de doctorat: marketing, farmacie și drept, din care primele două au primit deja undă verde pentru organizarea admiterii.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email