UGAL

ȘCOALA ROMÂNA DE AFACERI A CAMERELOR DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE Filiala Brăila în parteneriat cu Asociația Ecovivere a organizat în data de 22.07.2022, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Strada Domnească nr 111, Sala D12,  conferința de închidere a proiectului „Practica - o șansă în plus în tranziția de la școala la viața activă”,  cofinanțat din Instrumente Structurale prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. 

 

În implementarea proiectului s-au realizat  acţiuni concrete de sprijin pentru cele 3 entităţi esenţiale implicate în acest proiect: universitatestudenţi şi agenţi economici. Studenţii prin implicarea în activitățile proiectului și-au putut spori şi îmbunătăţi cunoştintele teoretice dobândite în facultăţi, iar prin contactul direct cu mediul socio-economic, au identificat atât probleme cu care se confruntă în viața activă, cât și cerințele agenților economici față de viitorii angajați. Agenţii economici au putut identifica potenţialii viitori angajaţi, în urma activităților comune desfăsurate - stagii de practică, concursuri inovative, vizite de studiu, mese rotunde, evenimente integrate. 

Universitatea, prin feed-back-urile primite de la firme şi de la studenţi, va putea îmbunătăţi şi extinde conţinutul fişelor disciplinelor, dar şi al stagiilor de practică gîndite în favoarea studenţilor, ca perioadă și opţiuni.

Grupul țintă a fost alcatuit  din studenți de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și anume:

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor- 170 studenți, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor – 62 studenți și  Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila – 30 studenți.

Persoane de contact: Mirela Pungescu - Manager proiect                         

     Prof. univ. dr. Ilie Grădinaru -   Director Executiv SRACC-Br                                          

     Prof. univ. dr. ing. Camelia Vizireanu - Responsabil proiect UDJG

Adrese email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email