UGAL

Astăzi este ultima zi de înscrieri la ciclul III de studii cu frecvență sau cu frecvență redusă, adică la Doctorat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. UDJG are disponibile pentru admiterea la Doctorat din iulie 48 locuri bugetate, 100 locuri cu taxă, 3 locuri cu bursă pentru românii de pretutindeni și 4 locuri fără bursă pentru românii de pretutindeni. Cei mai mulți candidați au optat pentru domeniul Științe Biomedicale, subdomeniul Medicină, unde s-au scos la concurs 7 locuri bugetate (bursă sau fără bursă) și 30 de locuri cu taxă. Urmează, în ordinea preferințelor, Științele Socio-Umane și Științele Fundamentale și Inginerești.

Colocviul de admitere se va desfășura în intervalul 21-23 iulie, iar afișarea rezultatelor este programată pentru 25 iulie. După validarea și afișarea rezultatelor finale, în intervalul 27-29 iulie, cei admiși sunt invitați să semneze contractele de studii cu UDJG. Pentru detalii susținere interviu, consultați https://admitere.ugal.ro/doctorat/sesiunea-iulie/planificare-sustinere-interviu-iulie.

În cadrul IOSUD UDJG funcţionează patru școli doctorale (Școala doctorală de Științe Fundamentale și Inginerești, Școala doctorală de Științe Socio-Umane, Școala doctorală de Științe Biomedicale, Școala doctorală de Inginerie Mecanică și Industrială) cu 16 domenii de doctorat și 113 profesori conducători de doctorat.

Anul trecut, la UDJG a avut loc acreditarea instituțională a Școlilor Doctarale, proces finalizat cu succes, toate cele 16 domenii fiind acreditate fără probleme. Anul acesta, IOSUD UDJG a demarat procesul de acreditate a trei noi domenii de doctorat: marketing (care a fost deja acreditat), farmacie și drept.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email