UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați aniversează 2 ani de la lansarea proiectului Sistem integrat pentru cercetarea și monitorizarea complexă a mediului în aria fluviului Dunărea, REXDAN, cod SMIS 127065, co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 (POC), prin organizarea Workshopului „Abordări moderne ale feedbackului între procese de mediu și schimbările climatice” și a unor evenimente dedicate promovării proiectului, a IC REXDAN și a rezultatelor cercetării desfășurate în cadrul acesteia.

Prelegerile invitate, prezentările orale și cele de tip poster grupate pe două secțiuni (1. Metode moderne de analiză pentru ape, soluri, sedimente, ecologie și 2. Aer, atmosferă, climă. Teledetecție, GIS, topografie) în cadrul workshopului menționat vor aduce față în față specialiști din țară și din străinătate care vor aborda teme relevante corelate domeniului de specializare inteligentă Energie, mediu și schimbări climatice. Seria de evenimente aniversare va fi completată de prezentarea rezultatelor obținute în cadrul proiectului REXDAN la 2 ani de la demararea implementării acestuia.

Evenimentele se vor desfășura în Centrul de Conferințe al Hotelului Ibis Style Dunărea Galați și în sediul IC REXDAN,  în perioada 6-9 iulie 2022. Programul detaliat este disponibil pe pagina proiectului (www.rexdan.ugal.ro) în secțiunea dedicată https://www.rexdan.ugal.ro/index.php/ro/ anunturi-si-evenimente/conferinte

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email