UGAL

Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor a luat ființă în 2002 și a reunit domeniile de automatică, calculatoare, inginerie electrică și inginerie electronică. A fost pasul precursor care a condus în final, în anul 2010, la înființarea Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică. La ceas aniversar, în ziua de 30 iunie, a avut loc o ședință festivă la care au participat cadre didactice, studenți, personalul administrativ al facultății, invitat fiind Rectorul Universității, prof. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu.

În cadrul acestei întâlniri am rememorat momentele frumoase din viața facultății și pe marii profesori care nu mai sunt printre noi, De asemenea, au fost premiați profesorii cu experiență care au contribuit la ceea ce este astăzi facultatea, studenții șefi de promoții și colegii tineri care au participat la promovarea facultății în ultimul an.

În partea a doua a zilei a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat firmele partenere ale facultății din domeniul IT. Întâlnirea a vizat modalitățile prin care facultatea poate răspunde nevoii foarte mari de personal calificat din domeniul IT.

Prof. dr. ing. Marian Barbu,

Decan al Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email