UGAL

În perioada 4-7 iulie 2022, Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție, Serviciul Teritorial Galați va găzdui Școala de vară „Integritate și transparență în administrația publică”. Prezentările din acest an au ca temă comună „Stop corupția!”.

În prima zi se va discuta despre investigarea infracțiunilor de corupție și despre integritatea în administrația publică, iar în a doua zi despre atribuțiile și competențele Direcției Generale Anticorupție. Tot în a doua zi, participanții vor putea afla detalii interesante despre tehnicile speciale de supraveghere și cercetare, dar și despre cum lucrează investigatorul sub acoperire. În a treia zi, capul de afiș este ținut de prezentarea făcută de președintele Agenției Naționale pentru Integritate, Florin Ionel Moise, pentru ca în ultima zi să se discute despre normele deontologice aplicabile funcționarilor publici.

Prezentările vor avea loc în sălile Corpului AE, cu excepția celei făcută de comisarul șef de poliție Felicia Tudoran, care va avea loc la sediul Serviciul Județean Anticorupție Galați (marți, 5 iulie, ora 14.30).

Deschiderea oficială a Școlii de Vară din acest an va avea loc luni, 4 iulie, începând cu ora 11.00, în Sala AE 104 a Facultății de Drept și Științe Administrative.

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email