UGAL

Departamentul de MATEMATICĂ INFORMATICĂ anunţă cu profund regret dispariţia prematură, la data de 21 aprilie 2022, a doamnei conferențiar doctor matematician Mihaela Carmen Baroni. Născută în 15 ianuarie 1964 în Ploiești, judeţul Prahova, a urmat cursurile gimnaziale şi liceale în localitatea natală, apoi cursurile Universităţii Bucureşti, Facultatea de Matematică, în perioada 1982-1987. În anul 2004 a obţinut titlul ştiintific de doctor în Matematică la University of Canterbury, Christchurch, Noua Zeelandă.

Din anul 1993 este angajată a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, mai întâi ca asistent universitar, apoi lector universitar, iar din anul 2008 conferenţiar universitar.

Cu reale calităţi pedagogice şi umane, a îndrumat studenţii Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, de la diverse specializări, la cursurile de matematică, biostatistică şi informatică medicală. De-a lungul întregii sale cariere a condus cu profesionalism lucrări de licenţă şi disertaţie în domeniul matematicii, precum şi lucrări ale studenţilor pentru sesiunile ştiinţifice studenţeşti. Concomitent, a depus și o importantă muncă ştiințifică prin publicarea de articole ştiinţifice şi participarea în proiecte.

Doamna conf. univ. dr. Mihaela Baroni a lăsat în urmă o bogată moştenire spirituală și intelectuală, a modelat carierele şi şi-a pus amprenta pe destinele a numeroase generaţii de studenţi și profesori de matematică.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email