UGAL

Universitatea POLITEHNICA din București implementează, în calitate de beneficiar, proiectul cu titlul  „Burse pentru educația antreprenorială în rândul doctoranzilor și cercetătorilor postdoctorat (Be Antreprenor!)”, ID 124539, în baza contractului de finanţare nr. 51680/09.07.2019. Parteneri în cadrul proiectului sunt Asociația Profesională a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune și a Instalațiilor de Ridicat – ASPIR (P1) și Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați (P2). 
Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman și va fi implementat în perioada 10.07.2019 - 09.01.2021. Valoarea totală a proiectului este de 6.959.644,57 lei, din care finanțare nerambursabilă este de 6.846.273,75 lei.

Obiectivul general al proiectului este creșterea potențialului de angajabilitate a 70 de doctoranzi și 30 de postdoctoranzi care studiază în domeniile inginerie mecanică, inginerie industrială, inginerie aerospațială și ingineria transporturilor. Este vizată participarea acestora la programe de formare antreprenorială, consiliere și orientare profesională, module de cursuri complementare sau programe de învățare la un potențial loc de muncă, dezvoltate în parteneriat cu agenți economici și actori relevanți din domeniul CDI. Proiectul sprijină consolidarea și creșterea calității sistemelor de educație și formare profesională în domenii de specializare inteligentă, conform SNCDI, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform Strategiei Naționale de Competitivitate.

Grupul țintă este format din 70 de studenți doctoranzi cu frecvență, înmatriculați în ultimii doi ani ai programului de studii doctorale și 30 de cercetători postdoctorat care au obținut titlul științific de doctor cu cel mult 5 ani înainte de admiterea în programul postdoctoral. 
 
Pentru mai multe informaţii privind proiectul „Burse pentru educația antreprenorială în rândul doctoranzilor și cercetătorilor postdoctorat (Be Antreprenor!)” puteţi contacta echipa proiectului la:
 
Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti 
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Anunț lansare proiect (.pdf)
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email