UGAL

În cadrul proiectului POSDRU/144/6.3/S/129743, cu titlul „Susţinerea egalităţii de şanse şi promovarea profesională a femeilor – PROGRES”, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, ȋncepând cu luna aprilie 2015, cursuri de calificare pentru ocupațiile „Lucrător social” și „Administrator pensiune turistică”, pentru un număr total de 75 de cursanți.

Conform dispozițiilor contractului de finanţare POSDRU/144/6.3/S/129743, din totalul celor 75 de cursați, 15 dintre aceştia vor fi selectați din rândul sistemului administraţiei publice locale, cu respectarea principiilor și a regulilor stabilite prin Metodologia de selecție.
 
Cursurile sunt gratuite, cu o durată de 6 luni, iar fiecare cursant va beneficia de o subvenţie lunară de 300 lei pe perioada derulării cursurilor, precum și de abonament lunar gratuit pe transportul în comun și de servirea zilnică a unei mese gratuite.
 
Persoanele care se vor ȋnscrie la cursurile de calificare vor putea opta şi pentru un „Curs de iniţiere ȋn competenţe informatice”, cu durata de 2 săptămâni (40 de ore), care se va desfăşura ȋn luna martie.
 
Toate cursurile se finalizează cu diplomă recunoscută de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Înscrierea la cursuri va avea loc ȋn perioada 19–26 februarie 2015, la sediul Universităţii ,,Dunărea de Jos” din Galaţi, str. Domnească nr. 47, Galaţi, între orele 12:00 -17:00 (luni – joi), respectiv 12:00-16:00 (vineri).
Admiterea la cursuri se va face ȋn limita locurilor disponibile, pe principiul „Primul venit, primul servit”. 
Metodologia de selecţie a grupului ţintă poate fi descărcată de aici, iar alte detalii privind cursurile pot fi accesate pe pagina web a proiectului: http://posdru.ugal.ro/progres.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email