UGAL

Sunteți sau ați fost membru al MSCA? Dacă răspunsul este da, vă invităm să aplicați la concursul MSCA2019 - AWARD. Aplicând la această competiție, aveți șansa de a vă prezenta munca într-un public larg, de a participa la conferință și de a interacționa cu speakeri de profil internațional.

Organizat sub auspiciile Președinției Române  a Consiliului Uniunii Europene, Conferința de acțiuni Marie Skłodowska-Curie 2019 (MSCA2019) va oferi o platformă pentru discuții pentru cercetători și cadre universitare, experți europeni, precum și factori de decizie, cu scopul de a identifica modalitățile cele mai bune de a sprijini excelența prin mobilitatea cercetătorilor dincolo de frontiere, sectoare și discipline.

Subiectele abordate în timpul conferinței (1,5 zile) se vor concentra pe extinderea participării și pe schimbul de excelență; îmbunătățirea și facilitarea sinergiilor dintre Horizon Europe și ESIF; cariere și mobilitate pentru un mediu deschis al științei europene, precum și favorizarea colaborării prin intermediul mobilității intersectoriale a cercetătorilor.

Pentru mai multe informații despre competiție, accesați: http://msca2019.eu/award-competition/
Sursă anunț: https://uefiscdi.ro/news-msca-award-competition-call-for-proposals
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email