UGAL

Apel de proiecte - BiodivHealth
BiodivERsA 2018-2019 Joint Call for Research Proposals on: “Biodiversity and its influence on animal, human and plant health”
Acronim: BiodivHealth
Finanțator: Comisia Europeană, ERA-NET COFUND 
Coordonator: FRB - Fondation Francaise pour la Recherche sur la Biodiversité, France
Perioada de implementare: 2018-2022
 
Prezentul apel vizează sprijinirea proiectelor de cercetare transnaționale care abordează împreună problemele legate de biodiversitate și sănătatea animală, umană și / sau a plantelor la diferite niveluri relevante, spațiale și temporale, într-un efort de susținere a luării deciziilor bazate pe dovezi științifice. Proiectele care abordează numai aspecte legate de biodiversitate sau numai probleme de sănătate nu vor fi luate în considerare în cadrul apelului.
 
Propunerile vor fi evaluate în pe baza criteriilor de excelență științifică, de relevanța politicilor și impactul în societate (care include angajamentul părților interesate). Pentru mai multe informații despre obiectivele și posibilele abordări pentru implicarea părților interesate în proiectele de cercetare, vă rugăm să consultați Manualul de implicare a părților interesate BiodivERsA și noul Ghid BiodivERsA privind relevanța politicilor în domeniul cercetării.
 
Se va aplica un proces în două etape, cu depunerea obligatorie a pre-propunerilor la prima etapă și depunerea de propuneri complete la al doilea pas. Pre-propunerile și propunerile complete (care trebuiesc redactate în limba engleză) trebuie transmise electronic prin sistemul electronic de transmitere a propunerilor (EPSS). Legătura cu EPSS va fi disponibilă din site-ul BiodivERsA.
 
Rețineți că partenerul individual sau membru al grupului într-un proiect trebuie să respecte criteriile de eligibilitate și regulile organizației de finanțare a acestuia. Consultați aceste reguli și contactați punctele de contact ale organizației de finanțare (FCP) pentru a vă verifica eligibilitatea înainte de a trimite o propunere.
 
Conditiile nationale de eligibilitate pentru Romania pot fi consultate de aici (pag 42-45). 
 
Vă atragem atenția asupra faptului că respectarea regulilor de eligibilitate ale organizațiilor de finanțare este obligatorie - propunerile care nu îndeplinesc aceste criterii vor fi respinse fără o analiză suplimentară.
 
Termenul limită pentru depunerea propunerii preliminare - 16 noiembrie 2018, ora 16:00 CET
Invitație de a prezenta propuneri complete dacă propunerea dvs. prealabilă este eligibilă - între 10 și 14 decembrie 2018
Termen limită pentru depunerea propunerilor complete - 8 februarie 2019, ora 16:00 CET
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email