UGAL

S-a lansat competiţia pentru Subvenţionarea literaturii tehnico-ştiinţifice pentru anul 2018
 
Prin Ordinul MCI nr. 852/08.10.2018 s-a aprobat lansarea competiţiei pentru subventionarea literaturii tehnico-ştiinţifice pentru anul 2018.
Documentele privind solicitarea de finanţare vor fi transmise la sediul Secretariatului Comisiei pentru Sustinerea Literaturii Tehnico-Stiintifice, în  plic sigilat, conținând 1 exemplar pe suport de hârtie și o copie electronică pe CD, pe adresa:
 
MINISTERUL CERCETĂRII ȘI INOVĂRII
Registratura MCI/Secretariat Comisia pentru Subvenționarea Literaturii Tehnico-Stiintifice, Str. I. D. Mendeleev nr. 21 - 25, sector 1, 010362 – Bucureşti
și prin email la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia secretarului Comisiei pentru Subvenționarea Literaturii Tehnico-Științifice – Dna Elena Perdum.
Persoana de contact pentru MCI este doamna consilier Daniela Dinică, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
NOTĂ: Propunerea transmisă prin email și inscripționată pe CD va conține cererea de finantare completată conform Ghidului şi certificată prin semnătura reprezentantului legal al solicitantului, precum și toate documentele doveditoare ale conditiilor de eligibilitate.
Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanţare este 29.10.2017, ora 16:30
 
Sursă anunț: 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email