UGAL

MCI anunță reluarea procedurii pentru lansarea Competiției C1 DANUBIUS, în vederea atribuirii proiectului cu tema „Strategie și acțiuni pentru pregătirea participării naționale la proiectul DANUBIUS-RI”
 
Ministerul Cercetării și Inovării (M.C.I), în calitate de autoritate de stat pentru cercetare-dezvoltare pentru Programul de cercetare, dezvoltare și inovare pentru sistemele fluvii, delte, mări - DANUBIUS, anunță în data de 26.02.2018 reluarea procedurii în vederea lansării Competiției C1 DANUBIUS, prin procedura de licitație restrânsă, în vederea atribuirii proiectului cu tema „Strategie și acțiuni pentru pregătirea participării naționale la proiectul DANUBIUS-RI”, în conformitate cu prevederile HG nr. 1265/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice privind contractarea, finanţarea, monitorizarea şi evaluarea programelor, proiectelor de cercetare-dezvoltare şi inovare şi a acţiunilor cuprinse în Planul Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare, cu modificările și completările ulterioare, HG nr. 583/2015 pentru aprobarea Planului Național de Cercetare - Dezvoltare și Inovare pentru perioada 2015-2020 (PNCDI III), cu modificările și completările ulterioare, O.M.C.I. nr. 255/09.02.2018 și Nota M.C.I. nr. 601/23.02.2018 privind reluarea procedurii în vederea lansării Competiției C1 DANUBIUS, prin procedura de licitație restrânsă pentru atribuirea proiectului cu tema “Strategie și acțiuni pentru pregătirea participării naționale la proiectul DANUBIUS-RI”.
 
Termenul limită pentru primirea expresiilor de interes (EoI) în vederea participării la Competiția C1 DANUBIUS este 08.03.2018, ora 12:00.
 
Adresa de transmitere a Expresiilor de Interes (EoI) este: Ministerul Cercetării și Inovării (M.C.I), Str. D.I. Mendeleev nr. 21-25, et. 2, cam. 212, sector 1, 010362 București. Expresia de Interes se va completa conform modelului și cu respectarea prevederilor Pachetului de Informații al competiției și poate fi depusă de un consorțiu de organizații participante asociate.
 
Informații privind completarea și depunerea expresiilor de interes (EoI) se pot obține accesând pagina de internet www.research.gov.ro sau trimițând întrebările dumneavoastră la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Pachet de Informații (pdf)
Calendar competiție (pdf) - reluare procedură în conformitate cu Nota M.C.I. nr. 601/23.02.2018
Expresie de interes (doc) (pdf)
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email