UGAL

Horizon 2020 – Euratom Research
SOFT Innovation Prize
 
“Premiul SOFT pentru inovare” este oferit pentru a evidenția și a recompensa excelența în inovare, în cercetarea în domeniul fuziunii, precum și calitatea cercetătorilor și a industriilor implicate. Nu există categorii specifice pentru acest premiu. 
 
Concursul este deschis cercetătorilor sau echipelor de cercetare finanțate în cadrul programului de cercetare al fuziunii Euratom, cercetătorilor sau echipelor de cercetare care lucrează pentru un program național într-o țară parteneră ITER sau în orice țară terță, care are un acord bilateral de cooperare în domeniul fuziunii cu Euratom, participanților care beneficiază de proiectul ITER. 
 
Sumele premiilor: 
  • Premiul I: 50 000 EUR
  • Premiu II: 25 000 EUR  
  • Premiu III: 12500 EUR
Impactul așteptat:
Prin acordarea "Premiului SOFT pentru inovare", Comisia Europeană va prezenta inovații în acest sector de cercetare, oferind vizibilitate cercetătorilor, echipelor de cercetare sau concurenților industriali cei mai dinamici, mai prospectivi și inovatori. Această vizibilitate va oferi un potențial mai mare de valorificare a cercetării, iar concursul va stimula comunitatea de cercetare la nivel global și în UE pentru a dezvolta o mai puternică inovație și o cultură antreprenorială în cercetarea în domeniul fuziunii.
Termen limită de depunere: 8 martie 2018
 
Priorități transversale:
 
Documentație: 
 
Mai multe detalii despre apel, accesând următorul link.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email