UGAL

Apel de proiecte: 
HORIZON PRIZE FOR SOCIAL INNOVATION IN EUROPE
(PREMIUL HORIZON PENTRU INOVAȚIA SOCIALĂ ÎN EUROPA)
 
Comisia Europeană intenționează să lanseze un premiu de € 2 milioane pentru inovarea socială în domeniul îmbătrânirii populației, pentru a stimula soluții noi în beneficiul cetățenilor europeni.
Data publicării: 27 noiembrie 2017
Data lansării: 27 noiembrie 2017
Data limită pentru declararea intenției de participare: 31 iulie 2018
Termen limită depunere: 28 februarie 2018
 
Obiectiv: 
Scopul premiului este de a îmbunătăți mobilitatea persoanelor în vârstă, prin furnizarea de soluții inovatoare de mobilitate, permițându-le să mențină independența și să participe activ la viața socială.
 
Criterii de eligibilitate:
Concursul este deschis oricărei entități juridice (inclusiv a persoanelor fizice) sau unui grup de persoane juridice, stabilite într - un stat UE sau într-o țară asociată la Orizont 2020.
 
Impactul așteptat:
Premiul pentru inovare socială Horizon va atrage resursele societății din diferite sfere, inclusiv economia publică, privată și socială, pentru a oferi soluții noi la provocarea îmbătrânirii populației. Obiectivul este de a stimula interesul și implicarea cetățenilor, de a încuraja noi colaborări, de a stimula schimbarea comportamentală către o anumită problemă, de a atrage noi inovatori dinamici în zonă, de a mobiliza investiții private suplimentare pentru inovare, de a genera soluții sociale și de a încuraja o comunitate " , creând locuri de muncă și deschizând piețe în noi domenii și creând noi valori sociale, relații și colaborări.
 
Documentație:
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email