UGAL

Data publicării: 12 octombrie 2017
Termen limită: 17 ianuarie 2018 ora 17:00
 
Tipuri de acțiune: 
MSCA-ITN-EID Doctorate industriale europene; 
MSCA-ITN-EJD Doctorate comune europene,;
MSCA-ITN-ETN Rețele Europene de Formare
 
Obiectiv: Rețelele de Formare Inovatoare (ITN) urmăresc formarea unei noi generații de cercetători creativi, antreprenori și inovați în stadiu incipient, capabili să facă față provocărilor actuale și viitoare și să transforme cunoștințele și ideile în produse și servicii pentru beneficii economice și sociale.
 
Scop: ITN sprijină pregătirea comună și / sau programele de doctorat selectate în mod competitiv, implementate prin parteneriate între universități, instituții de cercetare, infrastructuri de cercetare, întreprinderi, IMM-uri și alți actori socio-economici din diferite țări din Europa și din afara ei.
 
Pentru a spori capacitatea de angajare a cercetătorilor, formarea în domeniul cercetării ar trebui să fie completată de expunerea semnificativă a fiecărui cercetător la sectorul non-academic. Sunt încurajate trimiterile cercetătorului către alți beneficiari și organizații partenere, dar ar trebui să fie relevante, fezabile, benefice pentru cercetători și în conformitate cu obiectivele proiectului.
 
Vor fi susținute module de pregătire substanțială, inclusiv cele digitale, care vizează abilitățile transferabile cheie comune tuturor domeniilor și care promovează cultura Open Science, inovarea și spiritul antreprenorial.
 
Pentru Rețelele Europene de Formare ITN (ETN) și pentru Doctoratele Europene Comune ITN (EJD): consorțiul trebuie să fie compus din cel puțin trei beneficiari stabiliți în trei state membre diferite ale UE sau țări asociate Orizont 2020. Toate cele trei entități legale trebuie să fie independente una față de cealaltă.
Pentru Doctoratele Industriale Europene ITN (EID): consorțiul trebuie să fie compus din cel puțin doi beneficiari independenți stabiliți în două state membre diferite ale UE sau țări asociate Orizont 2020. 
Având în vedere natura EID, cel puțin un beneficiar trebuie să fie din sectorul academic și cel puțin un beneficiar trebuie să provină din sectorul non-academic, în special din întreprinderi.
 
DOCUMENTAȚIE UTILĂ:
Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks (ITN) - European Training Networks:
Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks (ITN) - European Industrial Doctorates:
Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks (ITN) - European Joint Doctorates:
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email