UGAL

Programul de stagii de doctorat al Universității Națiunilor Unite (UNU-WIDER) invită doctoranzi din întreaga lume să candideze pentru o oportunitate finanțată integral, de a utiliza resursele și facilitățile de la UNU-WIDER pentru  teza de doctorat și pentru a lucra cu UNU-WIDER.
 
Doctoranzii vor petrece 3 luni consecutive la UNU-WIDER Pe durata stagiului la Helsinki, stagiarii de doctorat pregătesc unul sau mai multe lucrări de cercetare și vor susține un seminar privind rezultatele cercetărilor. De asemenea, pot avea  posibilitatea de a-și publica cercetările în seria de lucrări WIDER.
 
Programul de doctorat este foarte competitiv și poate fi acceptat doar un număr limitat de stagiari. În ultimii ani, un procent din toate aplicațiile au avut succes.
Criterii de selecție
  • Solicitanții trebuie să fie în prezent înscriși într-un program de doctorat;
  • Solicitanții trebuie să fi demonstrat capacitatea de a efectua cercetări privind economiile în curs de dezvoltare ;
  • Este necesară cunoașterea limbii engleze orale și scrise;
  • Bune abilități analitice cantitative și / sau calitative ;
  • Vor fi preferați candidații care lucrează în țările în curs de dezvoltare și cei care se află în etapele ulterioare ale doctoratului.
Asistență financiară:
UNU-WIDER oferă un grant de călătorie pentru a acoperi costurile călătoriei către și de la locul instituției gazdă, asigurări medicale (pentru servicii medicale și spitalicești rezultate din boală și accident în timpul șederii dvs. la UNU-WIDER) și o bursă lunară de 1.600 EUR pentru a acoperi cheltuielile de trai la Helsinki pe durata stagiului. 
 
Termenele limită pentru depunerea cererilor sunt 31 martie și 30 septembrie 23:59 UTC + 3 în fiecare an. 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email