UGAL

Competiție deschisă ERC PROOF OF CONCEPT GRANT
HORIZON 2020
 
Data publicării: 06 septembrie 2017
Termene limită: 16 ianuarie 2018 17:00 / 18 aprilie 2018 17:00 / 11 septembrie 2018 17:00
 
Cercetarea de frontieră generează adesea oportunități neașteptate sau noi, pentru aplicații comerciale sau sociale. Conceptul de finanțare ERC Proof of Concept Grants are ca scop maximizarea valorii cercetării excelente, prin finanțarea unor activități viitoare (adică activități care nu au fost programate să fie finanțate prin grantul inițial de cercetare de frontieră ERC Proof of Concept Grants) pentru a verifica potențialul de inovare al ideilor care apar din proiectele finanțate.
 
ERC Proof of Concept Grants, prin urmare, oferă finanțări numai cercetătorilor principali ale căror propuneri se bazează în mod substanțial pe cercetarea finanțată de acest program.
 
Profilul Cercetătorului Principal al Grantului de Concept al ERC: Toți cercetătorii principali dintr-un proiect de cercetare de frontieră ERC, fie în curs de desfășurare, fie finalizat (în cazul în care durata proiectului stabilit în acordul de finanțare ERC s-a încheiat) cu mai puțin de 12 luni înainte de 1 ianuarie 2018, sunt eligibile să participe și să solicite o dovadă de finanțare a Concepției ERC.
 
Instituția gazdă eligibilă: Instituția gazdă (entitatea juridică solicitantă) trebuie să angajeze investigația (cercetătorii) principal(i) cel puțin pe durata proiectului, așa cum este definită în acordul de finanțare. Trebuie fie să fie stabilită într-un stat membru al UE sau într-o țară asociată ca entitate juridică creată în temeiul legislației naționale sau poate fi o organizație internațională de interes european, Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene (JRC ) sau orice altă entitate creată în temeiul legislației UE. Orice tip de persoană juridică, publică sau privată, inclusiv universități, organizații de cercetare și întreprinderi, poate găzdui cercetătorii principali și echipele acestora.
 
Documentatie:
Pentru mai multe informații  referitoare la competiție, accesați următorul link.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email