UGAL

Plan sectorial
Reluare a procedurilor de atribuire a finanţării proiectului „Dezvoltarea capacităţii de monitorizare şi coordonare a activităţii de supraveghere spaţială, pentru prognoza riscurilor asociate căderii din atmosferă şi
Ministerul Cercetării şi Inovării anunță declanşarea procedurilor de atribuire a proiectului „Dezvoltarea capacităţii de monitorizare şi coordonare a activităţii de supraveghere spaţială, pentru prognoza riscurilor asociate căderii din atmosferă şi din cosmos acorpurilor naturale şi artificiale” din cadrul Planului sectorial de cercetare-dezvoltare al Ministerului Cercetării şi Inovării, în conformitate cu prevederile HG nr.1266 2004 şi OMCI nr.492/2.08.2017.

Termenul limită de depunere a expresiilor de interes pentru participarea la licitaţie este 11.09.2017, ora 14.30,la sediul MCI din Bucureşti, str. Mendeleev nr. 21-25, sector 1, cod poștal 010362.
 
Expresia de interes se va completa conform modelului postat pe pagina web a MCI (www.research.gov.ro) și poate fi propusă de un singur participant sau de un grup/consorţiu de participanţi asociaţi, persoane juridice, care se constituie ca parteneri în cadrul proiectului respectiv.
 
Participanţii trebuie să se încadreze în categoriile de unităţi şi instituţii prevăzute la art.7 şi 8 din OG nr. 57/2002, aprobată prin Legea nr. 324/2003, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email