UGAL

Pilot Projects and Preparatory Actions
Open Call -  Knowledge Technologies: Mapping and Validating Knowledge

(Tehnologii Open Knowledge: Cartografierea și validarea cunoștințelor)

Data publicarii: 27 iunie 2017
Termen limita: 05 septembrie 2017
Obiectivul general al acestei acțiuni pregătitoare este dezvoltarea și demonstrarea unei tehnologii de învățare și evaluare la nivel european. Soluția propusă ar trebui să integreze și să îmbunătățească dezvoltarea abilităților non-cognitive prin testarea și pilotarea lor, pentru eficacitate în diverse contexte de învățare și formare.
Acțiunea pregătitoare va consta în dezvoltarea și desfășurarea unei platforme tehnologice care să integreze serviciile online, care va include următoarele module și servicii:
  • Cartografierea competențelor non-cognitive;
  • Foi de parcurs adaptate pentru îmbunătățirea abilităților non-cognitive ale cursanților prin intermediul serviciilor educaționale și / sau al soluțiilor (inclusiv resurse educaționale specifice deschise);
  • Mecanisme de măsurare / evaluare / credentializare (de exemplu, prin certificat și / sau insignă) și recunoașterea noilor cunoștințe și abilități.
Aceste servicii ar trebui să fie însoțite de un proces de inovație socială atentă și cuprinzătoare, pentru a angaja cetățenii care sunt expuși riscului de excluziune în Europa, în special tinerii șomeri. Diferitele servicii vor trebui testate, inclusiv de către utilizatori, și demonstrate.
Se așteaptă ca acțiunea să dezvolte un sistem tehnologic european de învățare care să sprijine, să consolideze și să faciliteze învățarea deprinderilor non-cognitive ale cetățenilor europeni expuși riscului de excludere, în special a tinerilor șomeri.

Documente de referinta: Call document
Pentru mai multe informatii despre acest apel de proiecte, accesati urmatorul link
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email