UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 3 din 12 ianuarie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 139 din 23.12.2021 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

În urma rezultatului votului electronic, cu termen limită 12 ianuarie 2022, ora 14.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 57 dintre cei 69 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, la solicitarea Facultății de Științe și Mediu, declanșarea procedurilor de evaluare externă a domeniului de studii universitare de masterat Chimie și a programelor de studii universitare de masterat: Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice, învățământ cu frecvență (limba de predare – limba română); Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice (în limba engleză), învățământ cu frecvență (limba de predare – limba engleză).

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, la solicitarea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Management universitar, precum și planul de învățământ aferent acestuia.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Biotehnologia resurselor naturale, domeniul de masterat Biotehnologii, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice, domeniul de masterat Chimie, de la Facultatea de Științe și Mediu.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Chimie, domeniul de licență Chimie, de la Facultatea de Științe și Mediu.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email