UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 366 din 20 decembrie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 160 din 12.12.2022, înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic urgent cu termen limită 20 decembrie 2022, ora 15.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 66 dintre cei 81 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Departamentul de asigurarea calității, în vederea acreditării de către ARACIS, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Afaceri internaționale, domeniul de licență Economie și afaceri internaționale,  învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Departamentul de asigurarea calității, în vederea acreditării de către ARACIS, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Inginerie electrică și calculatoare, domeniul de licență Inginerie electrică, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email