UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 317 din 26 septembrie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 127/15.9.2022 și nr. 128/20.9.2022 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 26 septembrie 2022, ora 16.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 68 dintre cei 85 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG privind componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat, sesiunea septembrie 2022, conform Anexei.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG privind cuantumul taxelor de școlarizare pentru anul universitar 2022-2023, pentru domeniile de doctorat Farmacie și Marketing, după cum urmează:

Școala doctorală Domeniul de studii universitare de doctorat Cuantumul taxei de școlarizare pentru anul I
Științe biomedicale Farmacie 10.000 lei
Științe socio-umane Marketing 8.000 lei

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG privind componența comisiei de admitere la studii universitare de doctorat, sesiunea septembrie 2022, pentru domeniul de doctorat Inginerie industrială, după cum urmează:

Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială

Nr.crt. Componența comisiei de admitere
Domeniul de doctorat – Inginerie industrială
1. Prof. univ. dr. habil. Cătălina ITICESCU                             Președinte
Prof. univ. dr. ing. Luminița MORARU                                  Membru
Prof. univ. dr. ing. Victor CRISTEA                                         Membru

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG de repartizare pe școli doctorale a celor 6 (șase) locuri/granturi de studii doctorale finanțate de la bugetul de stat, cu care a fost suplimentată cifra de școlarizare pentru admiterea din septembrie 2022 a cetățenilor români și ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene, precum și repartizarea numărului de locuri cu taxă, după cum urmează:

Nr. crt. Școala doctorală Domeniul de studii universitare de doctorat TOTAL locuri de la bugetul de stat repartizate statistic TOTAL locuri cu taxă solicitate
Buget cu bursă Buget fără bursă
1. Științe biomedicale Medicină 2 2 10
Farmacie
2. Științe socio-umane Management 1 1 -
Marketing
TOTAL 3 3 10

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexă: Componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat, Sesiunea septembrie 2022

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email