UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 290 din 15 septembrie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 125 din 13.9.2022 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în plen, în data de 15 septembrie 2022, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 70 dintre cei 85 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, solicitarea Departamentului de învățământ la distanță și cu frecvență redusă de a desfășura online activitățile didactice, în anul universitar 2022-2023, conform prevederilor din standardele ARACIS, și anume: toate activitățile de la ID și IFR se pot desfășura online, cu excepția examenelor de disciplină și a examenului de licență, care se vor desfășura cu prezență fizică, în spațiile universității.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, solicitarea Departamentului de învățământ la distanță și cu frecvență redusă de modificare a Structurii anului universitar 2021-2022 prin introducerea unei sesiuni suplimentare de restanțe pentru studenții de la ID/IFR în perioada 15-20 septembrie 2022.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email