UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 124 din 11 aprilie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de Administrație nr. 35/28.3.2022 și nr. 38/31.3.2022.

 

În urma rezultatului votului electronic, cu termen limită 11 aprilie 2022, ora 15.00 (conform ordinii de zi), la care au participat 72 dintre cei 84 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ al programului de studii universitare de licenţă Amenajări hidrotehnice şi protecţia mediului, domeniul de licenţă Ingineria mediului, forma de învăţământ cu frecvenţă, durata studiilor 4 ani, valabil începând cu anul universitar 2022-2023, de la Facultatea de Inginerie.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ al programului de studii universitare de licenţă Medicină dentară, domeniul de licență Sănătate, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 6 ani, valabil începând cu anul universitar 2022-2023, de la Facultatea de Medicină și Farmacie.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare, în vederea încadrării în domeniul acreditat Ingineria produselor alimentare, a programului de studii universitare de masterat Nutriție (la Chișinău), învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, a programului de studii universitare de licență Arhitectură navală, domeniul Arhitectură navală, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Arhitectură Navală.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, a programului de studii universitare de licență Sisteme și echipamente navale, domeniul Arhitectură navală, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Arhitectură Navală.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, a programului de studii universitare de licență Marketing, domeniul Marketing, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Art. 7. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, solicitarea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic privind înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice.

Art. 8. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email