UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 121 din 31 martie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 34/22.03.2022.

 

În urma rezultatului votului electronic, cu termen limită 31 martie 2022, ora 15.00 (conform ordinii de zi), la care au participat 76 dintre cei 84 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Sisteme de producție digitale, domeniul Inginerie industrială, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Inginerie, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a domeniului de studii universitare de masterat Chimie și Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice, domeniul de masterat Chimie,  învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Științe și Mediu, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, solicitarea Facultăţii de Inginerie privind modificarea structurii anului universitar 2021-2022, pentru anii terminali, conform Anexei.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Anexă - Structura anului universitar 2021-2022 pentru anii terminali, la Facultatea de Inginerie

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email