UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 97 din 23 februarie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare aleSenatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 15 din 14.02.2022 și nr. 16 din 15.2.2022 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

În urma rezultatului votului electronic, cu termen limită 23 februarie 2022, ora 15.30, (conform ordinii de zi), la care au participat 63 dintre cei 69 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea, conform recomandărilor ARACIS, a planului de învățământ al programului de studii universitare de masterat Concepte avansate în proiectarea şi exploatarea autovehiculelor, domeniul de masterat Ingineria autovehiculelor, de la Facultatea de Inginerie, valabil începând cu anul universitar 2022-2023.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic de înființare a cursului de formare continuă Limba engleză. Limbaje specializate.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru cursul de formare continuă Limba engleză. Limbaje specializate.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email