UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 284 din 16 noiembrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 118 din 29.10.2021 și nr. 120 din 1.11.2021 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

În urma rezultatului votului electronic, cu termen limită 16 noiembrie 2021, ora 12,00, la care au participat 65 dintre cei 69 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de masterat Controlul și expertizarea calității mediului, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, domeniul de masterat Știința mediului, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licenţă Sisteme de producţie digitale, domeniul de licență Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății de Inginerie, valabil începând cu anul universitar 2022 – 2023.

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Sisteme de producţie digitale, din cadrul Facultății de Inginerie.

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului de studii universitare de licenţă Sisteme de producţie digitale, din cadrul Facultății de Inginerie, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licenţă Sisteme de producţie digitale (la Chișinău), domeniul de licență Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății Transfrontaliere, valabil începând cu anul universitar 2022 – 2023.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar,  planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Sisteme de producţie digitale (la Chișinău), din cadrul Facultății Transfrontaliere.

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului de administrație, transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului de studii universitare de licenţă Sisteme de producţie digitale (la Chișinău), din cadrul Facultății Transfrontaliere, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email