UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 271 din 19 octombrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de Administrație nr. 106/07.10.2021 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 19 octombrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea, începând cu anul universitar 2021–2022, a cursului de formare continuă Norme și abordări legislative în domeniul Cercetare-Dezvoltare-Inovare, domeniul de licență Management, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ aferent cursului de formare continuă Norme și abordări legislative în domeniul Cercetare-Dezvoltare-Inovare, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, începând cu anul universitar 2021 – 2022.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Afaceri internaționale (la Chișinău), domeniul de licență Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră, în vederea autorizării provizorii, având în vedere recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email