UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 262 din 30 septembrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 97/20.9.2021 și nr. 98/22.9.2021, înaintate Președintelui Senatului, sub semnătura Rectorului universității, 

 

Senatul universitar, în ședință ordinară în plen, în data de 30 septembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licență Afaceri internaționale, domeniul de licență Economie și afaceri internaționale, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, începând cu anul universitar 2021-2022.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului,  modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licență Economia comerțului, turismului și serviciilor, domeniul de licență Administrarea afacerilor, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, începând cu anul universitar 2021-2022.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licență Medicină (Enna - Italia), domeniul de licență Sănătate, din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie, începând cu anul universitar 2021-2022.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email