UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 202 din 22 septembrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Adreselor nr. RF 3316/15.9.2021, RCF 2685/16.9.2021 și RCF 2668/16.9.2021 înaintate Președintelui Senatului, sub semnăturile solicitanților, 

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 22 septembrie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, solicitarea formulată de doamna prof. univ. dr. Mihaela Cezarina MEHEDINȚI, cadru didactic titular la Departamentul de Științe Morfologice și funcționale, Facultatea de Medicină și Farmacie, de a efectua activități didactice în regim de plata cu ora (maximum o normă didactică), la Facultatea de Medicină a Universității „Titu Maiorescu” din București, în anul universitar 2021-2022, cu avizul pozitiv al Consiliului Facultății de Medicină și Farmacie a UDJG.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, solicitarea formulată de domnul prof. univ. dr. ing. habil. Silviu-Marian NĂSTAC, cadru didactic titular la Departamentul de Științe Inginerești și Management, Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, de a efectua activități didactice în regim de plata cu ora (maximum o normă didactică), la Universitatea „Transilvania” din Brașov, în anul universitar 2021-2022.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, solicitarea formulată de doamna lector. univ. dr. Corina DIMA, cadru didactic titular la Departamentul de Matematică-Informatică, Facultatea de Științe și Mediu, de a efectua activități didactice în regim de plata cu ora la Facultatea de Știinte, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în anul universitar 2021-2022, la programul de studii Informatică, învățământ cu frecvență redusă, la următoarele discipline:

  • 14 ore seminar și 2 x 28 de ore laborator la disciplina Metode avansate de programare, în semestrul I;
  •  2 x 14 ore laborator la disciplina Arhitectura sistemelor de calcul, în semestrul al II-lea.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email