UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 197 din 17 septembrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 91/8.9.2021 înaintată Președintelui Senatului, sub semnătura Rectorului univeristății, 

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 17 septembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art.1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă  Educație fizică și sportivă (la Buzău), domeniul de licență Educație fizică și sport, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, începând cu anul universitar 2021-2022.

Art.2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Educație fizică și sportivă, domeniul de licență Educație fizică și sport, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, începând cu anul universitar 2021-2022.

Art.3.  Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Relații internaționale și studii europene, domeniul de licență Relații internaționale și studii europene, durata studiilor 3 ani, din cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, valabil începând cu anul universitar 2021-2022. 

Art.4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Relații internaționale și studii europene (la Cahul), domeniul de licență Relații internaționale și studii europene, durata studiilor 3 ani, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății Transfrontaliere.

Art.5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii de licență Relații internaționale și studii europene (la Chișinău), domeniul de licență Relaţii internaţionale şi studii europene, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, din cadrul Facultății Transfrontaliere.

Art.6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii de licență  Relații internaționale și studii europene (la Chișinău), domeniul de licență Relaţii internaţionale şi studii europene, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, din cadrul Facultatii Transfrontaliere.

Art.7. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației programului de studii de licență Relații internaționale și studii europene (la Chișinău), domeniul de licență Relaţii internaţionale şi studii europene, către Autoritatea Națională pentru Calificări, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.

Art.8. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii de universitare de masterat Loisir - fitness (la Chișinău), domeniul de masterat Ştiinţa Sportului şi Educaţiei Fizice, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, din cadrul Facultății Transfrontaliere, începând cu anul universitar 2022-2023.

Art.9. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Loisir - fitness (la Chișinău), domeniul de masterat Ştiinţa Sportului şi Educaţiei Fizice, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, din cadrul Facultății Transfrontaliere, începând cu anul universitar 2022-2023.

Art.10. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației programului de studii de masterat Loisir - fitness (la Chișinău), domeniul de masterat Ştiinţa Sportului şi Educaţiei Fizice, către Autoritatea Națională pentru Calificări, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.

Art. 11. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Psihopedagogie – formarea profesorilor de sprijin pentru persoanele cu cerințe educaționale speciale (CES) – (cu școlarizare în Italia).

Art. 12. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Psihopedagogie – formarea profesorilor de sprijin pentru persoanele cu cerințe educaționale speciale (CES) – (cu școlarizare în Italia)

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email