UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 158 din 15 iulie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 63/5.7.2021 și nr. 66/9.7.2021, înaintate Senatului universitar, sub semnătura Rectorului universității, 

 

Senatul universitar, în ședință ordinară în plen, în data de 15 iulie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea a două programe de formare continuă destinate cadrelor didactice și managerilor școlari din învăţământul preuniversitar, care vor fi realizate în cadrul proiectului „PROFESIONALIZAREA carierei didactice – PROF”, POCU/904/6/25/146587:

  • Program 1: „PROF - Mentorat de carieră didactică”;
  • Program 2: „PROF - Mentorat de practică pedagogică”.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planurile de învățământ pentru cele două programe de formare continuă destinate cadrelor didactice și managerilor școlari din învăţământul preuniversitar mai sus-menționate.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea către Ministerul Educației – Comisia Specializată de Acreditare, a documentației necesare în vederea acreditării celor două programe de formare continuă destinate cadrelor didactice și managerilor școlari din învăţământul preuniversitar menționate la articolul 1 al prezentei hotărâri.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Agricultură durabilă, domeniul de masterat Agronomie, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email