UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 151 din 25 iunie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 55/14.6.2021 și 56/18.06.2021, înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 25 iunie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, înființarea cursului de formare continuă Managementul serviciilor sociale.

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru cursul de formare continuă Managementul serviciilor sociale.

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, având în vedere procedura antiplagiat pentru lucrările de disertație, modificarea structurii anului universitar la anii terminali pentru programele de studii universitare de masterat, pentru sesiunea de toamnă 2021, astfel:

  • 20 - 21 septembrie 2021 – depunerea lucrării de disertație;
  • 22 - 28 septembrie 2021 – susținerea examenului de disertație.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Traducere și interpretare (RO-EN-FR) (la Chișinău), domeniul de licență Limbi moderne aplicate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email