UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 146 din 17 iunie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 51 din 4.6.2021, nr. 52 din 7.6.2021 și nr. 54 din 11.6.2021, înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 17 iunie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, radierea din Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a următoarelor programe de studii universitare de masterat, nivel 7:

  • Domeniul Inginerie și management, program Inginerie și management în alimentație publică și agroturism;
  • Domeniul Științe inginerești aplicate, program Biotehnologia resurselor naturale.

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, completarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și de disertație (aprobat de Senatul Universității prin HS nr. 75/26.02.2021), pentru situația în care înscrierea candidaților la examenul de finalizare a studiilor se face online (conform Procedurii pentru susţinerea examenelor de finalizare a studiilor universitare de licenţă, de masterat şi a programelor de studii postuniversitare, în anul universitar 2020-2021, aprobată de Consiliul de administrație al Universității prin HCA nr. 11/18.02.2021), prin adăugarea la art. 33 a alineatului (4) cu următorul conținut: „(4) În cazul în care este utilizată o procedură online de înscriere a candidaților la examenul de finalizare a studiilor, prevederile art. 33, alin. (3) nu se mai aplică”.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, repartizarea cifrei de școlarizare pentru admiterea la studiile universitare de licență, învățământ cu frecvență, în anul universitar 2021-2022. (Anexa 1)

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, repartizarea cifrei de școlarizare pentru admiterea la studiile universitare de masterat, învățământ cu frecvență, în anul universitar 2021-2022. (Anexa 2)

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Colectivului de Chimie din cadrul Departamentului de Chimie, Fizică și Mediu privind conferirea titulaturii de Profesor dr. chim. Mircea Leonte sălii SD 501 din Corpul SD al Facultății de Științe și Mediu.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerile facultăților privind modalitatea de desfășurare a examenelor de finalizare a studiilor, precum și modalitatea de desfășurare a activităților practice (acolo unde este cazul), pentru anul universitar 2020-2021. (Anexa 3)

 

Anexa 1: Repartizarea cifrei de școlarizare pentru admiterea la studiile universitare de licență, învățământ cu frecvență, în anul universitar 2021-2022

Anexa 2: Repartizarea cifrei de școlarizare pentru admiterea la studiile universitare de masterat, învățământ cu frecvență, în anul universitar 2021-2022

Anexa 3: Propunerile facultăților privind modalitatea de desfășurare a examenelor de finalizare a studiilor, precum și modalitatea de desfășurare a activităților practice, pentru anul universitar 2020-2021

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email