UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 138 din 4 iunie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 47 din 27.05.2021, înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, în ședință ordinară, în data de 4 iunie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2021, conform Anexei.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, componența comisiei de soluționare a contestațiilor pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2021, după cum urmează:

Președinte Prof. univ. dr. habil. Nicoleta Bărbuță-Mișu
Membri Conf.univ. dr. Ana Ștefănescu
Conf. univ. dr. ing. Oana Constantin

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, numirea în Comisia de Etică Universitară a doi reprezentanți ai școlilor doctorale din cadrul IOSUD – UDJG, și anume:

  • dr. ing. Virgil-Gabriel Teodor, domeniul Inginerie industrială, Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială.
  • dr. ing. Elisabeta Botez, domeniul Ingineria produselor alimentare, Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, completarea componenței Comisiei de admitere la programele de conversie profesională 2020-2021, după cum urmează:

Nr. crt. Numele și prenumele
1. Lector univ. dr. Mitrofan Ionuț
2. Lector univ. dr. Șerban L. Tudor
3. Ș. L. dr. ing. Danilescu Laura
4. Conf. univ. dr. Mihăilescu Victor Ioan
5. Obreja Adelina
6. Conf. univ. dr. ing. Bălănică-Dragomir Mariana Carmelia

 

Anexă: Componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2021

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email