UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 93 din 24 martie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG; 
Hotărârii Consiliului pentru studiile universitare de doctorat nr. 8 din 2.03.2021, înaintată Senatului, sub semnătura Directorului CSUD;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 19 din 11.03.2021, înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 24 martie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic și al Comisiilor didactică și de calitate, pentru cercetare științifică și juridică și de etică ale Senatului universitar, Procedura operațională pentru evaluarea conducătorilor de doctorat de către studenții doctoranzi. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic și al Comisiilor didactică și de calitate și pentru cercetare științifică ale Senatului universitar, Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială. (Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic și al Comisiilor didactică și de calitate și pentru cercetare științifică ale Senatului universitar, Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești. (Anexa 3)

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic și al Comisiilor didactică și de calitate și pentru cercetare științifică ale Senatului universitar, Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Științe biomedicale. (Anexa 4)

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic și al Comisiilor didactică și de calitate și pentru cercetare științifică ale Senatului universitar, Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Științe socio-umane. (Anexa 5)

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Școlii doctorale de Științe socio-umane, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, coroborat cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic, înființarea domeniului de studii universitare de doctorat Marketing, în cadrul IOSUD – UDJG.

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiilor didactică și de calitate și pentru cercetare științifică ale Senatului universitar, planul de învățământ pentru anul 2021-2022, elaborat de Școala doctorală de Științe socio-umane, care include disciplinele necesare elaborării dosarului de înființare a domeniului de studii universitare de doctorat Marketing

 

Anexa nr. 1: Procedura operațională pentru evaluarea conducătorilor de doctorat de către studenții doctoranzi

Anexa nr. 2: Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială

Anexa nr. 3: Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești

Anexa nr. 4: Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Științe biomedicale

Anexa nr. 5: Raportul de evaluare internă pentru anul 2020 a Școlii doctorale de Științe socio-umane

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email