UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 9 din 1 februarie 2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 4/20.1.2021, înaintată Senatului sub semnătura Rectorului universității,
Cererii nr. RCF257/27.1.2021, înaintată Senatului, sub semnătura solicitantului,
Adresei nr. 1873/27.1.2021, înaintată Senatului, sub semnătura Directorului CSUD,

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 1 februarie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art.1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Literatură română și dialog pluri-identitar – paradigme culturale contemporane (la Chișinău), valabil începând cu anul universitar 2021-2022.

Art.2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Limbi moderne în dialog intercultural (română, engleză, rusă) (la Chișinău), valabil începând cu anul universitar 2021-2022.

Art.3. Se aprobă solicitarea formulată de doamna conf. univ. dr. SBUGHEA Corina, cadru didactic titular la Departamentul Administrarea afacerilor, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, de a desfășura activități didactice, în regim de plata cu ora (5 ore convenționale/săptămână), în semestrul al II-lea, al anului universitar 2020-2021, la Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică, din cadrul Facultatății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Academia de Studii Economice din București.

Art.4. Se aprobă, la propunerea directorului CSUD, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, cererea de întrerupere a studiilor universitare de doctorat, pentru o perioadă de 12 luni (01.02.2021-31.01.2022), formulată de doamna MIRICĂ I. Ștefania-Cristina, student-doctorand în anul alIII-lea, forma de învățământ - cu frecvență redusă, forma de finanțare - buget fără bursă.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email