UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 7 din 26 ianuarie 2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
Metodologiei privind menținerea calității de cadru didactic sau de cercetare titular după împlinirea vârstei standard de pensionare și reîncadrarea personalului didactic pensionat, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 175 din 17.12.2020,

Senatul universitar, în data de 26 ianuarie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Facultății de Medicină și Farmacie, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului juridic, solicitarea de menținere a calității de titular, până la sfârșitul anului universitar 2020-2021, formulată de domnul șef-lucrări dr. Adrian BEZNEA, cadru didactic titular la Departamentul Clinic Chirurgical al Facultății de Medicină și Farmacie.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor ca examenul de finalizare a studiilor pentru absolvenții promoției 2021 a programului de studii universitare de licență Piscicultură și acvacultură, domeniul de licență Zootehnie, autorizat provizoriu la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, să se organizeze în cadrul Facultății Transfrontaliere care are programul de studii acreditat. În acest sens, se va întocmi un protocol de colaborare între cele două facultăți, valabil pentru cele trei sesiuni: iulie 2021, septembrie 2021 și februarie 2022.

Facultatea Domeniul de licență Programul de studii Număr estimativ de absolvenți Facultatea organizatoare a examenului de licență/ diplomă și disertație
Știința și Ingineria Alimentelor Zootehnie Piscicultură și acvacultură 22 Transfrontalieră

 Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat privind afilierea doamnei prof. univ. dr. POPESCU V. Floriana, în calitate de conducător de doctorat, în cadrul Școlii Doctorale de Științe socio-umane a IOSUD -UDJG.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email