UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 174 din 17 decembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
Metodologiei interne de organizare și desfășurare a alegerilor în structurile și funcțiile de conducere de la nivelul departamentelor, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 143/10.09.2015, cu completările aduse prin art. 9 din Hotărârea Senatului universitar nr.149/25.09.2015,
Metodologiei interne de organizare și desfășurare a alegerilor pentru structurile și funcțiile de conducere de la nivelul facultăților și universității, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 156/4.11.2015, dispoziții menținute prin Hotărârea Senatului universitar nr. 105/16.09.2019,

Senatul universitar, în data de 17 decembrie 2020,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se validează, cu unanimitatea voturilor exprimate, rezultatul alegerilor pentru funcția de director de departament, la Departamentul de Științe inginerești și Management, din cadrul Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila, desfășurate în data de 9 decembrie 2020. Domnul conf. univ. dr. ing. Nicușor DRĂGAN va ocupa funcția de director de departament.

Art. 2. Se validează, cu majoritatea voturilor exprimate, rezultatul alegerilor pentru funcția de director de departament, la Departamentul de Istorie, Filosofie și Sociologie din cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, desfășurate în data de 8 decembrie 2020. Doamna conf. univ. dr. Rarița MIHAIL va ocupa funcția de director de departament.

Art. 3. Se validează, cu unanimitatea voturilor exprimate, rezultatul alegerilor de membri, cadre didactice (locuri vacante) în Consiliul Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila, Departamentul Mediu, Inginerie Aplicată și Agricultură, desfășurate în data de 9 decembrie 2020, în urma cărora a fost aleasă doamna conf. univ. dr. ing. Luxița RÎȘNOVEANU.

Art. 4. Se validează, cu unanimitatea voturilor exprimate, rezultatul alegerilor unui membru, cadru didactic (loc vacant) în Senat, desfășurate în data de 7 decembrie 2020, la Departamentul de Științe generale, din cadrul Facultății Transfrontaliere, în urma cărora a fost aleasă doamna conf. univ. dr. Carmen ALEXANDRACHE.

Art. 5. Se validează, cu majoritatea voturilor exprimate, rezultatul alegerilor unui membru, cadru didactic (loc vacant) în Senat, desfășurate în data de 8 decembrie 2020, la Departamentul de Istorie, Filosofie și Sociologie, din cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, în urma cărora a fost ales domnul prof. univ. dr. Nicolae Cristian APETREI.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email