UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 156 din 10 noiembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 10 noiembrie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, înființarea cursului de formare continuă Antreprenoriat inovativ.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru cursul de formare continuă Antreprenoriat inovativ.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Reţele și software de telecomunicaţii, domeniul Inginerie electronică, telecomunicaţii și tehnologii informaţionale, forma de învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Reţele și software de telecomunicaţii, domeniul Inginerie electronică, telecomunicaţii și tehnologii informaţionale, forma de învățământ cu frecvență.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificărilor aferente programului de studii universitare de licență Reţele și software de telecomunicaţii, în vederea înscrierii acestora în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email