UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 153 din 5 noiembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 5 noiembrie 2020, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea, în cadrul Facultății de Inginerie, a programului de studii universitare de masterat Concepte avansate în proiectarea și exploatarea autovehiculelor, domeniul de masterat Ingineria autovehiculelor, învățământ cu frecvență.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Concepte avansate în proiectarea și exploatarea autovehiculelor.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări, pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Concepte avansate în proiectarea și exploatarea autovehiculelor, în vederea înscrierii acestuia în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea, în cadrul Facultății de Arte, a programului de studii universitare de masterat Pictură, domeniul de masterat Arte vizuale, învățământ cu frecvență.

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Pictură.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări, pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Pictură, în vederea înscrierii acestuia în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctoral al IOSUD-UDJG, solicitările de prelungire a studiilor doctorale formulate de următorii studenții doctoranzi:

Nr. crt. Numele, inițiala tatălui, prenumele studentului-doctorand
(numele după căsătorie)
Anul de studii/
Forma de învățământ/
Forma de finanțare
Hotărârea Senatului UDJG (conform rezoluției CSUD)
1.  ICHIM D. ARABELA III/
Cu frecvență redusă/
Buget cu bursă
Se aprobă prelungirea duratei studiilor doctorale cu 6 luni (01.10.2020-31.03.2021), cu scutire de taxă, conform Hotărârii de Senat nr.145/10.09.2015
2.  SMĂDU G. ANCUȚA-MARIA (PAVEL) III/
Cu frecvență redusă/
Buget fără bursă
Se aprobă prelungirea duratei studiilor doctorale cu 6 luni (01.10.2020-31.03.2021), cu scutire de taxă, conform Hotărârii de Senat nr.145/10.09.2015
3.  ZBARCEA N. OANA VI/
Cu frecvență/
Cu taxă
Se aprobă prelungirea duratei studiilor doctorale cu 12 luni (01.10.2020-30.09.2021), cu taxă, în vederea susținerii tezei de doctorat (conform Legii 49/2013)

Art. 8. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări, pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de licență Relații internaționale și studii europene (la Chișinău), în vederea înscrierii acestuia în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email