UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 150 din 29 octombrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 29 octombrie 2020,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu punctul de vedere al Biroului Juridic, lista posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată, propuse de facultăți pentru a fi scoase la concurs în semestrul I al anului universitar 2020-2021. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu punctul de vedere al Biroului Juridic, lista posturilor didactice vacante, perioadă determinată, propuse de facultăți pentru a fi scoase la concurs în semestrul I al anului universitar 2020-2021. (Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv acordat de Biroul Juridic, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Planul strategic de dezvoltare a școlilor doctorale și a IOSUD–UDJG pentru perioada 2020-2024. (Anexa 3)

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv acordat de Biroul Juridic, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, taxa în cuantum de 3000 de lei/an pentru toți studenții aflați în perioada de prelungire a școlarității (începând cu anul II de prelungire), amânare a susținerii tezei de doctorat conform Legii 49/2013 sau în perioadă de grație, pentru anul universitar 2020-2021.

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv acordat de Biroul Juridic, propunerea formulată de decanul Facultății Transfrontaliere de suplimentare a numărului de prodecani ai facultății cu unul, de la 2 prodecani, câți sunt în prezent, la 3.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea domeniului de masterat Ingineria autovehiculelor, în cadrul Facultății de Inginerie.

Art. 7. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Arte vizuale, în cadrul Facultății de Arte.

Art. 8. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, testarea tuturor lucrărilor de disertație cu soft-ul Sistem antiplagiat.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexa 1: Lista posturilor didactice, perioadă nedeterminată, scoase la concurs în semestrul I al anului universitar 2020-2021

Anexa 2: Lista posturilor didactice, perioadă determinată, scoase la concurs în semestrul I al anului universitar 2020-2021

Anexa 3: Plan strategic de dezvoltare a Școlilor doctorale și a IOSUD

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email